Novi tretman hijalurunskom kiselinom iz linije Intesa kozmeticke kuce Nactive, sa revolucionarnim sistemom Naktivinog nanošenja. Naročito je namenjen za lica i tkiva kod kojih je vidno prisutan process starenja. Koža postaje potpuno nahranjena, glatka, čvrsta i vraćen joj je tonus sa efektom liftinga. Savetuje se bar 6-8 tretmana.

FAZA 1 – očistiti lice i dekolte mlekom za osetljivu kožu “Intesa”. Isprati i nastaviti sa odredjenim “Intesa” losionom.
FAZA 2 – naneti na delove Uno Maska “ONE STEP”, pustiti da deluje 3-4 minuta, bez ispiranja naneti DUO MASK “TWO STEP” preko prethodne, ostaviti da deluje.
FAZA 3 – naneti oko očiju dovoljnu količinu kreme ANTIRID, pustiti da krema upije uz pomoć drenaznih pokreta.
FAZA 4 – sipati u poseban PISTOLJ sadržaj ampula bočice J SERUM. Isprskati na razmaku od oko 4 cm od lica serum po celom licu i dekolteu longitudijalnim pokretima, zadržavajuci se na onim delovima na kojima je potrebno najjače delovanje. Završiti eventualno sa laganom masažom, poboljšavajuci prethodno upijanje.
FAZA 5 – pristupiti  blagim pokretima masaze-peglanjem sa  kremom INTESA ANTIAGE na tretiranu celu zonu
FAZA 6 – naneti masku INTESA ANTIAGE, ostaviti da deluje oko 10min, isprati svežom vodom i završiti tretman sa tankim slojem odredjene Intesa kreme.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.hr i na tel. +385(0)21/471-044