Na Vašem su se licu pojavili prvi tragovi borica, koža je opuštena, a standardne kremice ne pokazuju rezultate? Ne brinite jer  imamo  rešenje za Vas! Vodimo Vas u studio Mima na visoko efikasni antiage tretman lica! Odaberite svoj tretman i zablistajte!

Terapija kiseonikom je udisanje vazduha obogaćenog čistim kiseonikom i najbolji anti-aging poklon Vašem organizmu. Unosom svežeg kiseonika umanjićete štetu koju su stres, slobodni radikali i nedostatak kiseonika godinama nanosili Vašem telu. Povećanjem oksigenacije tkiva i ćelija, stimuliše se izbacivanje nagomilanih otrova kao i jačanje imuniteta, redukuju glavobolje i migrene, podiže nivo energije tela i mentalnih aktivnosti.

Blagotvornim ultrazvučnim talasima unosimo vitanine ili druge hranjive supstance koje imaju hranjivi ili lifting efekat na kožu lica, povećavaju oksigenaciju tkiva i dovode do oslobadjanja od slobodnih radikala. Namenjeno je svim tipovima kože za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja njene prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Otklanja se izgled umornog lica, usporava proces starenja kože. 


Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj