Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:


- 81% popusta na epilaciju male regije po izboru (nausnica, brada, podbradak, zulufi ili linija stomaka) u salonu Miss – platite 250 din umesto 1300 din


- 77% popusta na epilaciju pazuha ili plitkih prepona u salonu Miss – platite 500 din umesto 2200 din


- 75% popusta na epilaciju listova u salonu Miss – platite 1500 din umesto 5900 din


- 78% popusta na epilaciju celih ruku u salonu Miss – platite 1100 din umesto 4900 din


- 64% popusta na brazilsku uz epilaciju male regije po izboru u salonu Miss – platite 890 din umesto 2500 din

- 56% popusta na epilaciju celih nogu i prepona u salonu Miss – platite 3500 din umesto 8000 din

​Epilacijia u Salonu Miss se vrši primenom aparata sa najnovijom SHR/AFT tehnologijom. Precizno filtrirana svetlost prodire do korena vaše dlake pri tom ne oštećujući kožu pa je tretman SHR tehnologijom bezbolan i bez posledica kao sto je dugotrajno crvenilo koze ili slično.

SHR tehnologija omogućava da se sa većim brojem impulsa manjeg intenziteta postignu bolji rezultati a pri tom sam tretman nije bolan kao kod starije IPL tehnologije. Prilikom tretmana SHR tehnologijom koža se lagano zagreva do temperature 45c a ne do 65-72 kao sto je to slučaj sa starom IPL tehnologijom.


Primenom specijalnih filtera naša SHR mašina može raditi epilaciju bez obzira na tip kože ili boju dlačica (moguće je raditi i sede i plave dlake).


Kako bi se brzo postigli optimalni rezultati prva tri tretmana se rade u razmacima od po 7 dana, jer se na taj način obuhvati najveći broj dlaka u Anagenoj fazi koja je najpogodnija za epilaciju. Ostali tretmani se rade u razmacima od po 3 do 4 nedelje. Rezultati su vidljivi već posle drugog ili trećeg tretmana a za dugotrajne rezultate potrebno je uraditi 6 do 8 tretmana. Zato iskoristite ovu priliku i po neverovatnoj ceni rešite se dosadnih dlaka. Učinite svoj život lagodnijim. Počnite sa tretmanima sada i spremni dočekajte sledeće leto!!!!


Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj