Jedini način da progovorite engleski, neverovatno brzo, je da učite uz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora. Talking Book Diamond Business je jedino sredstvo dostupno danas u svetu koje omogućava ovakvo učenje. 


Kako izgleda učenje uz kombinaciju pravog i virtuelnog profesora? 
To znaći da ćete paralelno učiti uz pravog profesora online i virtuelnog profesora sami.  Online časovi uzivo sa pravim profesorom  se održavaju na kraju svakog meseca direktnim povezivanjem na dugme iz knjige, dok ćete vreme kada ne učite sa pravim profesorom koristiti za učenje sa virtuelnim profesorom koji ce vam na identičan način predavati kao da je pravi. Pravi profesor na kraju meseca proverava vaše znanje ili pruža pomoć koja Vam je potrebna.


Kako Talking Book može da predaje kao pravi profesor? 
Talking Book na početku odredi nivo vašeg znanja (ako niste početnik) i uputi vas na nivo koji samo Vama odgovara. Zatim, neverovatno lakim jezikom objašnjava gradivo kao da je pravi profesor. Može da čita šta god poželite i akcentima koje odaberete, može da prevodi, da vežba sa vama i ispravlja kada grešite, dok vežbate može da vas podseća zaboravljeno gradivo, može da pomaže školskoj deci kod izrade domaćih zadataka, može da se igra sa vama. Lice koje ući može samo jednim klikom da prelazi iz nivoa u nivo, odnosno, ako je u pitanju školsko dete, može da prelazi iz razreda u razred, a samim tim i odmah pristupi gradivu koje je radilo u određenom razredu u školi. Sve to radi i pravi profesor. 
 


Izdanje Diamond, sadrži apsolutno sve nivoe učenja engleskog jezika za decu i odrasle kao i 18 različitih business kurseva. Pored svih ovih, zahvaljujući tehnologiji, zaista neverovatnih mogucnosti koje su preko potrebne svima koji ne govore engleski jezik ili žele da ga usavrše, Talking Book ima i tehniku učenja uz mape uma zahvaljujući kojima lice koje ući neverovatno brzo pamti lekcije zbog toga što ne ući samo koristeći linearan način učenja za koji trenutno većina ljudi jedino i zna. Talking Book je dobitnik zlatne medalje za kvalitet i s pravom nosi titulu najprodavanije i najželjenije knjige za ucenje engleskog jezika. Pošto lice koje ući uz Talking Book može da kombinuje učenje uz pravog (putem online veze i potpuno besplatno) i virtuelnog profesora, progovoriće engleski jezik za neverovatno kratko vreme. Objašnjenja u Talking Book-u su na maternjem jeziku onoga koji ući, onaj ko ući ima neograničeno pravo na učenje uz virtuelnog predavaća, dok pravo na besplatan uživo kontakt sa pravim profesorom direktno iz e-knjige ima u periodu od jednog semestra (3 meseca). To znaći da Vam nisu više potrebni dodatni kursevi engleskog, jer ćete ove iste kurseve, kupovinom e-knjige dobiti besplatno.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs  i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj