​Znate engleski jezik , ali nemate dokument koji to potvrđuje? Hrvatska ubrzo ulazi u Evropsku uniju i vreme je da nabavite međunarodno priznatu diplomu koja svedoči o Vašem znanju engleskog jezika!  
Oxford IELTS online pripremni kurs je dizajniran za pripremu osoba koje nameravaju da polože međunarodno priznati kurs engleskog jezika pod nazivom IELTS (International English Language Testing System). IELTS test se koristi širom sveta i vrlo je koristan pokazatelj nečijeg znanja engleskog jezika i kao takav priznat je u mnogim zemljama i od strane mnogih poslodavaca i univerziteta. IELTS je prihvaćen od strane akademskih i profesionalnih institucija širom sveta, a koristi se i kao obavezan deo imigracijskih zahteva u određenim zemljama. Ukoliko i Vi želite međunarodno priznatu diplomu engleskog jezika, ovaj online pripremni kurs će Vas pripremiti najbolje moguće i bićete u mogućnosti da postignete visoki broj bodova kroz razne primere i vežbe.
 
U ponudu je uključeno 45 dana neograničenog pristupa Oxford IELTS sertifikovanom online pripremnom kursu. Oxford IELTS online pripremni kurs koristi različite video sadržaje i animacije kako bi Vam približili učenje engleskog na lagan i zanimljiv način. Učenje je podeljeno u 6 poglavlja koja su jasno strukturisana radi boljeg učenja. Najveća prednost ovog online kursa je što Vam daje slobodu učenja jer Vi birate i vreme i prostor za učenje. Šta čekate? Pripremite se za svoju budućnost!