Beč je jedan od najzanimljivijih evropskih gradova, sa bogatom tradicijom, prepun očuvanih istorijskih građevina i spomenika. I star i moderan istovremeno, uvek nudi puno sadržaja, i za razgledanje i za noćni život. Kao pravi carski grad, Beč ima i brojne dvorce od kojih su najpoznatiji Belvedere sa svojim vrtovima i Schönburnn, koji je pod zaštitom UNESCO-a i gde se nalazi Tiergarten, najstariji zoološki vrt na svetu. Da li ćete se uglavnom kulturno uzdizati, ili ćete se malo i opustiti u čuvenim bečkim kafanama, prošetati po Prateru i Donauinselu, obaviti mali šoping u Mariahilferstraße i Kärntner Straße, ili otići u noćni provod oko Ringa i Gürtela, odluka je potpuno na vama!

Ovaj moderni hotel nudi široku paletu sportskih i rekreativnih sadržaja jedinstvenih u Beču. Hotel se nalazi na samo 5 minuta vožnje do centra grada. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u celom hotelu. Vienna Sporthotel ima otvoreni bazen na solarno grejanje, 10 zatvorenih teniskih terena, fitness centar i zatvoreni golf centar. Možete koristiti finsku saunu, parnu kupku, solarijum, masaže u spa centru. Sve sobe su klimatizovane i opremljene mini barom i TV-om ravnog ekrana sa satelitom. Sporthotel također ima restoran koji poslužuje jela međunarodne i italijanske kuhinje. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel.00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj