Stari Bar je jedno od najstarijih naseljenih mesta u Crnoj Gori i grad duge i burne istorije, oko koga su lomile koplja mnoge vojske i osvajači. Izgrađen na mestu neobičnom za primorske gradove, na nekoliko kilometara od obale, Stari Bar se nalazi na uzvišenju Londša, u podnožju planine Rumije. Unutar grada opasanog bedemima nalazi se slikovito urbana jezgro s fascinantnim akvaduktom kojim se Stari Bar vekovima snabdevao pitkom vodom. Unutar zidina nalaze se crkve iz 14. i 15. veka – Sv. Katarine i Sv. Venerande, a u ruševinama je crkva Sv. Nikole.
​Samo 20 metara od Starog grada Bara, Pansion Kula nudi besplatan Wi-Fi, besplatan parking i na licu mesta restoran. Plaža se nalazi na 4 km, kao i centar Bara. Sobe imaju pogled na obližnje tvrđave. Restoran nudi domaće i međunarodne specijalitete. 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel.00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj