​Vodimo Vas u predivni Krakov, prvi grad uvršćen u UNESCO-vu svetsku baštinu. Poznat je po nekadašnjem kraljevskom dvoru Wawelu, Glavnom trgu, Sveučilištu i brojnim muzejima. Krakow je iznad svega atraktivan grad; grad pozorišta, galerija, zabave, lepih prodavnica, kako s modernim, tako i onih s folklornim artiklima, grad za istraživanje, kupovinu i šetnju u prošlost. Ako poželite da tokom boravka u Krakovu sanjarite o prošlim vremenima, svakako posetite neku od starih kafana, osluškujući zvukove Šopena. Posetite Krakov i doživite nezaboravne trenutke. Zabavite se s prijateljima, porodicom i voljenom osobom.

Nezaboravne trenutke provedite u hotelu Daisy Superior*** koji se smestio kod Decjusz parka, šume Wolska i reke Rudawa. Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji sa slikovitim okruženjem, daleko od energičnosti i užurbanosti grada. Nudi komforne sobe s mogućnošću korišćenja bazena i klizališta. Javnim prevozom možete lako doći do centra grada, a auto ostaviti kraj hotela i krenuti u avanturu.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj.