​Koliko puta Vam je kroz glavu prošla misao...da bar znam da masiram...
Evo prilike koju ne smete da propustite. Centar Ultra Nova Wellness pripremio je za Vas kurs tokom kojeg  ćete naučiti sve o tri različite masaže. Postanite i Vi pravi stručnjak u masaži i iznenadite svoje najbliže. Verujte da će biti oduševljeni. U ovoj ponudi donosimo Vam kurs zapadnih masaža u tri nivoa tokom kojeg  ćete naučiti relax, terapeutsku i sportsku masažu. Kurs je organizovan u tri nivoa. Svaki nivo traje dva meseca. U prvom nivou uči se relax, u drugom terapeutska a u trećem sportska masaža.

Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Terapeutske masaže  imaju funkciju poboljšanja zdravlja i eliminacije stanja uzrokovanih stresom. Masaže deluju na napetost mišića, smanjenje bolova i poboljšavaju posturu tela. Opuštaju nervni sistem i relaksiraju. Terapeutska masaža takođe stimuliše varenje, cirkulaciju krvi i limfe, te  podstiče čišćenje toksina i oksigenizaciju tkiva.

Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi posebnim naprezanjima. Doprinosi uklanjanju štetnih materija iz organizma, i svojim učinkom (relaksacija mišića i smanjenje količina mlečne kiseline u telu) doprinosi bržem oporavku organizma nakon sportskih aktivnosti.

Dođite, naučite, a nakon toga uživajte!