Španija je od svih evropskih zemalja najbliža pojmu “turistički raj”. Zemlja mora, sunca, vrhunskog vina, flamenka, izvanredne hrane. Glavni grad tako posebne zemlje i sam je nešto posebno. Madrid je evropska metropola sa najviše sunčanih dana u godini. Možda je to dovoljan razlog da krenete u razgledanje Kraljevske palate, poznate Armerie Real, ponosa grada - muzeja Prado, ili možda da okušate sreću u jednom od brojnih kazina. Madrid je izvrstan grad i za šoping i noćni provod.


Hotel Victoria 4*** je toliko blizu poznatoj Puerti del Sol, da možete baciti kamenčić do nje s hotelske terase. Takođe, vrlo blizu je i Paseo del Arte sa svojim brojnim muzejima. Hotel Victoria 4*** postoji od 1850. godine i nudi elegantan, a renoviran enterijer koji je zadržao autentičan duh Madrida. Sobe u hotelu Victoria su zvučno izolovane, s besplatnim sefom. Tu je i prostrano kupatilo s kadom i fenom za kosu. Sadržaji uključuju besplatan bežični pristup internetu. Ostale usluge u hotelu su: alarm, bar kafeterija, posluga u sobu, usluga faksiranja, recepcija 0-24, vešernica, hemijska čistionica, usluga peglanja, iznajmljivanje bicikli, iznajmljivanje automobila, pult za organizaciju izleta, usluga prodaje karata. Metro stanica Sol je samo nekoliko metara udaljena od hotela i omogućuje Vam jednostavan prevoz po gradu. Victoria 4 je u živom delu grada, možete bukvalno prošetati do poznate ulice Gran Via i umetničkog dela grada.
  Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel.00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj