​Kliknite 'KUPI' kako biste odabrali željenu opciju:
 
- Odmor u Pragu, 2  noćenja s doručkom  u hotelu Seifert **** – platite 12877 din umesto 15920 din
 
- Odmor u Pragu, 3 noćenja s doručkom  u hotelu Seifert **** – platite 19307 din umesto 23872 din
 
Prag je divno očuvani grad s čarobnom arhitekturom, mnoštvom divnih starih građevina, krivudavim uličicama te proslavljenim kulturnim znamenitostima kao što su Karlov most, Starogradski trg, Praški dvorac itd. 1992. godine je istorijsko jezgro grada koje se proteže na 866 hektara uvrštena u listu svetskih kulturnih i prirodnih baština UNESCO. Lepota Praga je skoro čarobna, te se stoga turisti koji ga jednom posete redovno nakon nekog vremena ponovno vraćaju.
 
Hotel Seifert**** nalazi se u samom središtu Praga , samo nekoliko minuta hoda od Wenceslavovog trga, glavne želizničke stanice i međunarodne autobuske stanice Florenc. To je moderan hotel sa trideset soba i podzemnim parkingom. Posetiocima će biti zanimljiva lokacija jer se u blzini hotela nalazi autobuska stanica javnog gradskog prevoza koja nudi direktnu vezu do rečne obale u blizini Manes mosta.
 

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. 
 
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. 00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj