Megapopust

Registruj se

Dnevne ponude na email

Beograd

Plaćanje

Nakon što ste odabrali dnevnu ponudu i količinu kupona koje želite da kupite, potrebno je odabrati način plaćanja.
Plaćanje možete obaviti:
1. Opštom uplatnicom
2. Internet bankarstvom
3. Platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro)

1. Opštom uplatnicom

Kliknite na ikonu za plaćanje opštom uplatnicom i registrujte se tako da unesete sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, lozinku, ulicu i kućni broj, grad, poštanski broj i državu. Na kraju će vam se otvoriti prozor na kom će biti prikazana opšta uplatnica sa već unesenim svim podacima.

Potrebno je da:

- Prekontrolišete podatke koji su uneseni u uplatnicu
- Odštampate uplatnicu
- Navedeni iznos uplatite u najbližoj banci ili pošti
- Iz svog profila odštampate kupon
- Kupon ponesete na prodajno mjesto

2. Internet bankarstvom

Kliknite na ikonu za plaćanje internet bankarstvom i registrujte se tako da unesete sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, lozinku, ulicu i kućni broj, grad, poštanski broj i državu. Na kraju će vam se otvoriti prozor na kom će biti prikazana opšta uplatnica sa već unesenim svim podacima.

Potrebno je da:

- Prekontrolišete podatke koji su uneseni u uplatnicu
- Navedeni iznos uplatite putem internet bankarstva
- Iz svog profila odštampate kupon
- Kupon ponesete na prodajno mjesto

3. Platnom karticom

Kliknite na ikonu za plaćanje platnom karticom. Odaberite plaćanje jednom od ponuđenih kartica (Visa, MasterCard, Maestro) i registrujte se tako da unesete sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, lozinku, ulicu i kućni broj, grad, poštanski broj i državu.
- Unesete broj platne kartice, datum kada ističe, te kontrolni broj
- Unesete podatke o korisniku kartice (ime i prezime, ulicu i kućni broj, grad, poštanski broj i državu)

Plaćanje omogućava eMS payment sistem. Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka preduzeće Megaplakat d.o.o., niti eMS d.o.o. koji omogućava prihvat platnih kartica u ime i za račun preduzeća Megaplakat d.o.o., nema pristupa podacima sa Vaše platne kartice.

eMS d.o.o. omogućava prihvat platnih kartica na Internetu u ime i za račun Megaplakat d.o.o.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni process naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.