​Prag je zaista divan grad sa vrednim znamenitostima rasprostranjenim po celom gradu. Šarmantna mešavina gotike, renesanse i rimskih ostataka ostaviće Vas bez daha. Malo gradova ima takvu atmosferu i prošlost, takvu veličanstvenu umetnost i arhitekturu. Svakako posetite Karlov most, istorijski kvart Malá Strana, istražite 1000 godina star Praški dvorac i najpoznatiju pivnicu u Flekù ili Kod Fleka.

Ovaj dragulj izvorne evropske arhitekture lep je i romantičan grad sa prekrasnim pogledom i mirnim vrtovima, a može Vam ponuditi romantičnu vožnju rečnim čamcima i opuštajuće šetnje duž uskih kamenih staza. Čak i uz vek duži od hiljadu godina, češka metropola je i dalje uspešna i moderna, prepuna luksuznih hotela, izvrsnih restorana koji nude tradicionalnu češku i međunarodnu kuhinju, pomodnih klubova i zanimljivih pabova.


Mi Vas pozivamo u hotel Svornost*** koji je smešten u mirnom stambenom delu Praga. Sobe su opremljene TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Okružen je zelenilom, a gosti mogu iznajmiti bicikl i istražiti veliki park koji okružuje taj predeo. Do starog dela Praga može se doći za 15 minuta vozom ili autobusom.


Restoran u objektu Hotel Svornost*** poslužuje specijalitete i popularna Pilsen piva. Gosti mogu uživati u tipičnim češkim jelima, lokalnom pivom, moravskim vinima i alkoholnim pićima u Formanka Pub-u.


Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.   Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. 00385/ 21 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj