​Prag - često opisivan kao zlatni grad Evrope, grad sa hiljadu tornjeva, kruna sveta ili grad zlatnih krovova. Jedinstven, kulturno bogat i predivan, grad je koji se svakome ureže u pamćenje. Ako ga još uvek niste posetili, ili želite da se opet vratite i prošetate njegovim šarmantnim ulicama, mi smo za Vas pripremili idealan boravak. Priuštite sebi idealan odmor s dugim šetnjama, kulturnim raznolikostima, zgradama koje odišu tradicijom i duhom vremena.... Imaćete osećaj kao da svaka zgrada krije svoju priču i jedva čeka da Vam je ispriča! Zavirite u predivan svet koji skriva zlatni Prag i stvorite svoju priču za sećanje!

Hotel Juno*** smešten je u mirnom delu Praga. Od centra Vas deli samo 12 min vožnje metroom. Hotel raspolaže sa 258 soba, koje su opremljene kupaotilom s tušem, satelitskom TV, telefonom i sefom. Restoran hotela nudi u svojoj ponudi tradicionalnu češku kuhinju, a u letnjim mesecima možete se osvežiti hladnim napitkom na otvorenoj terasi. Takođe, ukoliko želite da posetite pozorište, odete na koncert ili se počastite obilaskom grada, slobodno pitajte ljubazno osoblje na recepciji hotela koji će Vas dodatno informisati o željenoj ponudi.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj