​​Grad Montaione nalazi se u jednoj od lepših pokrajina u Italiji, Toskani. Samo 5 km od Montaionea, smešten na vrhu brda, na veoma izolovanom i mirnom mestu, nalazi se Bosco Lazzeroni, deo velikog imanja Il Sapito, poznat po svojim hrastovim šumama, drveću kestena i mediteranskom tlu, vinogradima, te nasadima maslina.  
Bosco Lazzeroni danas je predivna velika kuća s upečatljivom roze fasadom koja dominira u šarmatnom kontrastu sa zelenom pozadinom lepog parka koji okružuje Bosco Lazzeroni. Opremljen je sa 5 apartmana. Uz tradicionalan dizajn, pastelne tonove i nežne nijanse potpuno se uklapa u čaroban duh Toskane. Ispred Bosco Lazzeroni prostire se velika borova i hrastova šuma, kao i mnoštvo prekrasnih letnjikovaca koji pružaju posebno mesto za odmor i nezaboravne večere na svežem vazduhu. Duž prostrane livade pruža se bazen opremljen suncobranima, a 100 m od njega nalaze se teniski tereni i dečje igralište. Nakon parkinga, put vodi do šume pune vinograda, maslinika i jezera u kojem plivaju patke, sve do kućica za odmor i restorana Il Brigante. Bosco Lazzeroni izvrstan je izbor za porodične odmore, romantična putovanja u dvoje i ležerna druženja grupe prijatelja. Idilično je mesto za opuštanje, uživanje u lepotama pejzaža i hrani i domaćem vinu. Prirodno okruženje idealno je i za sportske aktivnosti poput golfa, tenisa, jahanja, planinarenja i biciklizma. Za samo 1h vožnje automobilom, možete posetiti Firencu, Pizu, Sijenu, a nalazi se i na 30min od gradova Volterra i San Gimignano.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj