​Toskana slovi za jedan od najlepših delova Italije, a to potvrđuje činjenica da u Toskani ima oko 120 zaštićenih područja prirode.  Zanimljiva je i zbog jedinstvenih pejzaža i fantastičnog vina i hrane. Obiđite njene poznate gradove - Firencu koja je sama po sebi umetničko delo, bogata kulturom i lepotama, Pizu- svetski poznat grad po kosom tornju, te Luku- jedno od blaga Toskane koje, osim što je izuzetno važno za italijansko kulturno nasleđe, vrvi prekrasnim plažama i ima dodatni adut – izrazito prihvatljive cene. 
 
 
Zamislite ručak na terasi dok ste okruženi idiličnim toskanskim krajolikom. Takav će Vam doživljaj pružiti vila San Filippo koja je smeštena u Barberino Val d'Elsa. Restoran priprema toskanske specijalitete i italijanska tradicionalna jela. Villa poseduje otvoreni bazen, terasu, restoran. Raspolaže sa 32 sobe koje su opremljene internetom, privatnim kupatilom, TV, DVD i klima uređajem.
 
Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.
Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila info@megapopust.rs   i na tel. +385(0)21/471-044 Operativni centar u Hrvatskoj.