Toskana vekovima svojom lepotom i bogatom kulturom privlači mnoge ljude u potrazi za odmorom, stvaralaštvom i romantikom. Pokrajina koja je posebno poznata po umetnosti, istorijii, osamljenim vilama na brežuljcima okruženim čempresima savršen je izbor za odmor. Vrlo popularna Toskana i njeni gradovi, domovi su renesansnih umetnosti, veličanstvenih trgova i znamenitosti.

Među vinogradima i maslinicima, u očaravajućem pejzažu smestili su se slikoviti zaseoci i imanja, te mnogobrojne vile i dvorci koji svojim izgledom dočaravaju bogatu prošlost ove italijanske pokrajine. Istražite Toskanu i njene gradove i gradiće poput Firence, Sijene, Pise, Kortone, Arece, te mnogih drugih. 

Firenca, glavni grad pokrajine Toskane, je grad koji svaki ljubitelj umetnosti jednostavno mora da poseti i doživi. UNESCO procenjuje da je gotovo 60% od ukupne svetske baštine umetnina smešteno u Italiji, a više od polovine se nalazi upravo u Firenci. 

Smeštena u severozapadnom delu Italije, okružena brežuljcima, Firenca se često naziva i kolevkom renesanse, a većinu svog blaga duguje srednjem veku. Obitelj Mediči, koja je vladala gradom 300 godina, velikim delom je zaslužna za procvat umetnosti u gradu. Slike Botičelija, skulpture Mikelanđela i rustične palate Mikeloca, sve su nastale pod njihovom vladavinom.

Hotel I Ciliegi**** se smestio 19 kilometra od Firence i predstavlja odličnu bazu za istraživanje glavnog grada Toskane. Hotel nudi 71 prostranu sobu opremljenu klima uređajem, kupatilom, TV-om, radiom i minibarom. Dođite i osetite istinski duh Firence, opustite se u vrhunskom hotelu i oduševite se brojnim mogućnostima koje Vam ovaj grad pruža.

Sve potrebne informacije o ponudi možete saznati u Napomenama.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: info@megapopust.rs i na tel.00385 21/ 470-284 Operativni centar u Hrvatskoj